Rehamij Nederland B.V. neemt de distributie voor de gehele Benelux op zich

Rehamij Nederland B.V., onderdeel van de Cerva Group, leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen in heel Europa, zal per januari 2018 de gehele Benelux gaan distribueren.

Deze verandering zorgt ervoor dat het voormalige kantoor van Cerva in België niet langer onderdeel is van de Cerva Group. Het voormalige team van Cerva België gaat verder onder een andere naam, Midex Safety, en is preferred supplier van Rehamij Nederland B.V. Ze zullen de Cerva producten zeker nog blijven leveren.

De reden voor de splitsing van activiteiten is het feit dat de Cerva Group als beleid heeft om alleen aan distributeurs te leveren en niet aan eindgebruikers. Dit is waar Cerva voor staat. Aangezien het huidige kantoor in België een ander beleid heeft, is er in gezamenlijk overleg een splitsing gekomen tussen de twee partijen.

Rehamij is totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen en onderdeel van de Cerva Group. Rehamij is een importeur voor de eigen merken SafeWorker, ASSENT en KIXX en distributeur voor diverse toonaangevende merken.